Kan jag ändra något i min order efter att jag har beställt?

Om vårt lager inte redan hunnit börja hantera din beställning går det utmärkt att ändra, lägga till eller ta bort artiklar. Detta gör du enklast genom att kontakta oss på telefon 0775-333 200 eller e-post kundservice@partykungen.se så hjälper vi dig.

Om du ångrat dig och inte längre vill ha någon av varorna du beställt ber vi dig att göra en retur enligt våra rutiner för öppet köp. För att göra detta loggar du in med e-postadress och ordernummer på https://www.partykungen.se/track/ och klickar sedan på knappen för retur.

Svarade detta på din fråga? Tack för din feedback Det gick inte att skicka ditt meddelande. V.g försök igen senare!