Var kan jag se min orderstatus?

När du lagt din beställning hos oss skickar vi iväg en orderbekräftelse till din mejl. Där kan du stalka ditt paket och ha full koll. Hela vägen från att det packas och lämnat vårt lager tills att det landat i din trygga famn!

Ibland hamnar mailet olyckligtvis i skräpposten, så släng gärna ett getöga där om du inte hittar på det! Du kan även klicka dig in på Min order.

Svarade detta på din fråga? Tack för din feedback Det gick inte att skicka ditt meddelande. V.g försök igen senare!