Kan jag välja en annan leveransadress än min egen?

Festen ska ju inte alltid ska hållas på samma adress som varorna beställs från, så det är absolut möjligt att välja en annan leveransadress än din egen. Detta gör du enklast genom fylla i din egen adress under kunduppgifter i kassan. Därefter kryssar du ur checkboxen “Samma adress som ovan” och skriver istället in den nya leveransadressen.

Var du för snabb på tangenterna och har redan lagt din order? Om du är tillräckligt snabb (innan paketet lämnat vårt lager) kan du höra av dig till vår festliga kundservice så ser de till att ditt paket anländer till den rätta adressen!

Svarade detta på din fråga? Tack för din feedback Det gick inte att skicka ditt meddelande. V.g försök igen senare!