Hur får jag pengarna tillbaka?

Vill du lämna tillbaka dina prylar? Eller var det något som var trasigt? När du gjort en retur eller reklamation får du alltid tillbaka pengarna på samma sätt som du betalade ditt köp med!

Om du valde faktura men inte betalat den ännu så kommer vi korrigera fakturan åt dig. Om du redan hunnit betala fakturan kommer du få ett mail från Klarna där du fyller i dina kontouppgifter för att få pengarna tillbaka.

Kom ihåg att det kan dröja någon dag från att vi registrerat din retur tills dess att pengarna är återbetalda!

Svarade detta på din fråga? Tack för din feedback Det gick inte att skicka ditt meddelande. V.g försök igen senare!